Lisäpalvelut

  • PÄIVITYSPALVELUT
  • FACEBOOK SIVUSTOT
  • GRAAFISET PALVELUT

[ KÄYTETYIN HAKUKONE GOOGLEKAAN EI LÖYDÄ JOKAISTA SIVUSTOA ]

Internetistä löytyy nykyään yli 20 miljardia kotisivua, jotka kilpailevat kävijöistä. Tavallisin keino löytää etsimäänsä tietoa kaikkien näiden sivujen joukosta, on käyttää jotain hakukonetta tai haettavaan aiheeseen keskittynyttä verkkoporttaalia esim. myytävät asunnot löytyvät etuovesta tai uudet autot nettiautosta.

MEILTÄ SAAT YRITYKSESI NÄKÖISET JA TOIMIVAT VERKKOSIVUT
- JOISTA GOOGLEKIN TYKKÄÄ

Kaikki kauneussivujen sivustot avataan ”hakukone ystävälliseen” sisällönhallintajärjestelmään. Tämä tarkoittaa myös sitä että, asiakkaanamme sinulla on  mahdollisuus valita haluatko päivittää sivustoasi itse vai jätätkö sen kokonaan meidän huoleksemme.

Suomalaisista yli 40 % on Facebookissa eli tässä on reilut kaksi miljoonaa syytä sille, miksi myös yrityksesi kannattaa näkyä siellä.
Facebook-sivu on tärkeä markkinointiväline aktiiviseen vuorovaikutukseen asiakkaidensa kanssa. Mieltä saat yrityksellesi avattuna käyttövalmiin Facebook-sivuston ja opastuksen päivittämiseen vain 50 € + alv.
KATSO KAUNEUSSIVUT FACEBOOKISSA

Sanotaan, että jos yritystä ei löydä netistä, sitä ei ole olemassa. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että yritykselläsi on nettisivut ja mitä pienempi yritys, sitä tärkeimmässä roolissa sivustot ovat. Yhteistyö Kauneussivujen graafikon kanssa auttaa rakentamaan sivuillesi juuri sinun toivomasi ulkoasun ja sisällön.